Vliegtickets naar Lissabon

Zoek jij goedkope vliegtickets naar Lissabon? Begrijpelijk! Lissabon ligt op nog geen 3.5 uur vliegen van Amsterdam. De meeste mensen kiezen dan ook voor het vliegtuig als vervoersmiddel. Maar hoe vind je die goedkope vliegtickets? Wij helpen je hier graag bij.

Goedkope vliegtickets naar Lissabon

Wanneer wij vliegtickets naar Lissabon zoeken is de eerste stap skyscanner. Hierop kunnen we namelijk precies zien wat de goedkoopste vluchten naar Lissabon zijn. Je kan daarnaast de prijzen voor de gehele maand weergeven, waardoor je (mits je flexibel bent) de goedkoopste data kan vinden. Ideaal toch?

Welke vliegmaatschappij vliegt naar Lissabon?

De bekendste vliegmaatschappijen die naar Lissabon vliegen zijn Transavia, Tap Portugal, KLM, Ryanair en Vueling. Wij komen vaak toch terecht bij Transavia. Zij vliegen eigenlijk altijd op gunstige tijden en we vinden het ook gewoon lekker dat het een Nederlandse vliegmaatschappij is.

Vliegtickets naar Lissabon 1

Vliegen naar Lissabon

Hoe lang je precies onderweg bent met het vliegtuig naar Lissabon is afhankelijk van een aantal zaken. Een Boeing 747 doet er bijvoorbeeld langzamer over dan een Airbus A380. Andere factoren die echter een rol spelen in de lengte van de reistijd zijn bijvoorbeeld de windrichting en de route die het vliegtuig vliegt.

Je dient er rekening mee te houden dat je minimaal drie uur onderweg bent met het vliegtuig. Neem daarbij de tijd dat je op het vliegveld aanwezig moet zijn en het zal circa vijf uur zijn voordat je in Lissabon zit.

vliegtickets naar Lissabon

De meeste mensen die naar Lissabon gaan kiezen voor het vliegtuig als vervoermiddel. Je kan ook kiezen om met de auto naar Lissabon te gaan, houdt dan echter wel rekening met de reistijd van +/- 22 uur.

Vanaf welke steden vliegt men naar Lissabon?

Nederlandse luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Lissabon vanaf Schiphol, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven. Dagelijks vertrekken er vliegtuigen vanaf deze locaties naar Lissabon.