Vliegtickets naar Lissabon

Veel mensen geven de voorkeur aan het vliegtuig als vervoersmiddel voor hun stedentrip naar Lissabon. Dat is ook te verklaren: in drie drie uur zit jij met het vliegtuig in Lissabon. Daarbij ligt de luchthaven op een zeer gunstige locatie.

Met het openbaar vervoer (metro) is de stad Lissabon goed te bereiken vanaf het vliegveld. Redenen genoeg om te kiezen voor een vlucht naar Lissabon dus.

Vliegen naar Lissabon

Hoe lang je precies onderweg bent met het vliegtuig naar Lissabon is afhankelijk van een aantal zaken. Een Boeing 747 doet er bijvoorbeeld langzamer over dan een Airbus A380. Andere factoren die echter een rol spelen in de lengte van de reistijd zijn bijvoorbeeld de windrichting en de route die het vliegtuig vliegt.

Je dient er rekening mee te houden dat je minimaal drie uur onderweg bent met het vliegtuig. Neem daarbij de tijd dat je op het vliegveld aanwezig moet zijn en het zal circa vijf uur zijn voordat je in Lissabon zit.

vliegtickets naar Lissabon

De meeste mensen die naar Lissabon gaan kiezen voor het vliegtuig als vervoermiddel. Je kan ook kiezen om met de auto naar Lissabon te gaan, houdt dan echter wel rekening met de reistijd van +/- 22 uur.

Vanaf welke steden vliegt men naar Lissabon?

Nederlandse luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Lissabon vanaf Schiphol, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven. Dagelijks vertrekken er vliegtuigen vanaf deze locaties naar het prachtige Lissabon.

De Nederlandse luchtvaartmaatschappijen die naar Lissabon vliegen zijn KLM en Transavia. Er zijn echter ook Portugese luchtvaartmaatschappijen die geregeld van Nederland naar Lissabon vliegen. Denk hierbij aan maatschappijen als Tap Air Portugal. Ook Ryanair vliegt geregeld naar Lissabon vanuit Eindhoven.

Waar scoor je de goedkoopste vliegtickets naar Lissabon?

Waar jij de goedkoopste vliegtickets naar Lissabon vindt is afhankelijk van de tijd, de luchtvaartmaatschappij en de vertreklocatie. Deze tool toont je de goedkoopste vluchten naar Lissabon.