Vliegtickets naar Lissabon

Zoek jij goedkope vliegtickets naar Lissabon? Begrijpelijk! Lissabon ligt op nog geen 3.5 uur vliegen van Amsterdam. De meeste mensen kiezen dan ook voor het vliegtuig als vervoersmiddel. Maar hoe vind je die goedkope vliegtickets? Wij helpen je hier graag bij.

Goedkope vliegtickets naar Lissabon

Hoe vind je goedkope vliegtickets naar Lissabon? Die vraag krijgen we regelmatig in onze DM.

Voordat je begint met het zoeken naar de goedkoopste vliegtickets is het van belang om te weten dat er een aantal maatschappijen zijn die de goedkoopste vliegtickets naar Lissabon aanbieden. Het gaat om de volgende maatschappijen:

  • RyanAir
  • EasyJet
  • Transavia

Wanneer je zo goedkoop mogelijk naar Lissabon wilt is het van belang dat je flexibel bent. Wil je zo goedkoop mogelijk vliegen? Dan moet het voor jou geen probleem zijn om vroeg of juist heel laat die kant op te gaan.

Daarnaast hebben wij gemerkt dat er een aantal aanbieders zijn van vliegtickets. Wij hebben meerdere vergelijkingssites geprobeerd en ervaren Kiwi als een prettige vergelijker. Het voordeel is namelijk dat Kiwi luchtvaartmaatschappijen combineert, waardoor je dus daadwerkelijk de goedkoopste combinaties vindt. Als het jou dus (net als ons) niet uitmaakt dat je met Transavia heen vliegt en misschien met Ryanair terug, dan is Kiwi ook voor jou handig.

Welke vliegmaatschappij vliegt naar Lissabon?

De bekendste vliegmaatschappijen die naar Lissabon vliegen zijn:

Vliegen naar Lissabon

Hoe lang je precies onderweg bent met het vliegtuig naar Lissabon is afhankelijk van een aantal zaken. Een Boeing 747 doet er bijvoorbeeld langzamer over dan een Airbus A380. Andere factoren die echter een rol spelen in de lengte van de reistijd zijn bijvoorbeeld de windrichting en de route die het vliegtuig vliegt.

Je dient er rekening mee te houden dat je minimaal drie uur onderweg bent met het vliegtuig. Neem daarbij de tijd dat je op het vliegveld aanwezig moet zijn en het zal circa vijf uur zijn voordat je in Lissabon zit.

vliegtickets naar Lissabon

De meeste mensen die naar Lissabon gaan kiezen voor het vliegtuig als vervoermiddel. Je kan ook kiezen om met de auto naar Lissabon te gaan, houdt dan echter wel rekening met de reistijd van +/- 22 uur.

Vanaf welke steden vliegt men naar Lissabon?

Nederlandse luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Lissabon vanaf Schiphol, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven. Dagelijks vertrekken er vliegtuigen vanaf deze locaties naar Lissabon.