LX Factory Lissabon

LX Factory Lissabon

De LX Factory Lissabon is een verborgen parel in de stad. Wanneer je iets meer tijd te besteden hebt in de stad is het absoluut aan te raden om langs deze geweldige plek te gaan. Je vindt de LX Factory bij Ponte 25 de Abril. Het is een oud fabrieksterrein dat door jonge creatievelingen nieuw leven is ingeblazen. Heerlijk!

Waarom naar de LX Factory?

Er zijn tal van redenen te noemen waarom je de LX Factory zou moeten bezoeken. Je loopt tijdens een bezoek door de oude fabriekspanden en je wordt omringd door prachtige kunst. Mocht je op zondag bij de LX Factory zijn, dan heb je geluk. Er is iedere zondag namelijk een openluchtmarkt. Naast deze activiteiten vind je heerlijke restaurants in de LX Factory. De LX Factory is een kleine mini stad in Lissabon met diversiteit van architectuur tot muziek.

Waar is de LX Factory te vinden?

Je kan de LX Factory vinden op R. Rodrigues de Faria 103. Mensen ervaren soms dat de LX Factory wat lastig te vinden is. Het makkelijkste herkenningspunt is Ponte 25 de Abril. Het ligt precies onder de brug (aan de kant van de stad). Het is te herkennen aan de poort met de naam ‘LX Factory’.

Waar vind je de LX Factory Lissabon?

Leuke tentjes op het terrein van de LX Factory

Veel tentjes op het terrein van de LX Factory zijn het bezoeken waard. Maar om wat te eten raden wij in ieder geval Cantina, LXeesecake en de Burger Factory aan. Bij Cantina wordt er typisch Portugees voedsel geserveerd, bij LXeesecake geniet je van een voortreffelijke cheesecake en bij de Burger Factory (een persoonlijke favoriet) worden meer dan 20 burgers geserveerd. Life is good!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *