Supermarkt Lissabon

Lissabon heeft heel veel supermarkten. Ideaal voor toeristen die even een snel en goedkoop hapje of drankje nodig hebben. Het is natuurlijk voordeliger om even een supermarkt in te gaan voor een flesje water of een broodje te gaan.

supermarkt lissabon

Pingo Doce

Als je het hebt over de Pingo Doce dan praat je over een grote keten supermarkten in Portugal. Pingo Doce zit door heel het land en heeft meer dan 400 vestigingen in Portugal. In Lissabon alleen al vind je 20 vestigingen van de bekende Pingo Doce. De supermarkt heeft alledaagse producten en is te vinden op veel plekken in de stad.

Continente

De grootste supermarktketen van Portugal is de Continente. Continente zit ook door heel Portugal en in Lissabon zijn er zo’n 30 vestigingen te vinden van de supermarktketen. Op de onderste verdieping van winkelcentrum Vasco da Gama vind je een ontzettend grote vestiging. Ook in de binnenstad zijn er Continente supermarkten te vinden in diverse formaten.

Lidl

Wat niet mag ontbreken in deze lijst is natuurlijk de Lidl. Ook Portugal kent de Lidl-ketens. Je kan hier voor weinig geld je boodschappen doen. Wat vooral opvalt is dat de Lidl in Portugal nog veel goedkoper is dan in Nederland. Lissabon heeft 12 vestigingen van de Lidl.

Mini supermarkt Lissabon

Door de stad heen zijn er in Lissabon diverse ook vele mini supermarkten te vinden. Het zijn vaak kleine (vaak prijzige) supermarkten waar je prima terecht kan voor een flesje water. Wees er echter wel van bewust dat deze supermarkten weliswaar handig zijn voor een snelle boodschap, maar absoluut niet om al je boodschappen te doen.

Bekijk de blogpagina