Vliegtickets Lissabon

Veel mensen geven de voorkeur aan het vliegtuig als vervoersmiddel voor hun stedentrip naar Lissabon. Dat is ook te verklaren: in een kleine drie uur zit jij met het vliegtuig in Lissabon. Daarbij ligt de luchthaven op een zeer gunstige locatie. Met het openbaar vervoer (metro) is de stad Lissabon goed te bereiken vanaf het vliegveld.

Vliegen naar Lissabon

Hoe lang je precies onderweg bent met het vliegtuig naar Lissabon is afhankelijk van een aantal zaken. Een Boeing 747 doet er bijvoorbeeld langzamer over dan een Airbus A380. Andere factoren die echter een rol spelen in de lengte van de reistijd zijn bijvoorbeeld de windrichting en de route die het vliegtuig vliegt.

Vanaf welke steden vliegt men naar Lissabon?

Nederlandse luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Lissabon vanaf Schiphol, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven. Dagelijks vertrekken er vliegtuigen vanaf deze locaties naar het prachtige Lissabon. De Nederlandse luchtvaartmaatschappijen die naar Lissabon vliegen zijn KLM en Transavia. Er zijn echter ook Portugese luchtvaartmaatschappijen die geregeld van Nederland naar Lissabon vliegen. Denk hierbij aan maatschappijen als Tap Air Portugal.

Waar scoor je de goedkoopste vliegtickets naar Lissabon?

Als je puur naar prijs-/kwaliteit verhouding kijkt kan je vanuit onze ogen het best terecht bij Transavia. Transavia biedt (zeker in het laag seizoen) voor zeer weinig geld vliegtickets aan naar Lissabon. Kom je er niet uit of vind je de vliegtickets te duur? Dan is het ook een optie om je vliegtickets te vergelijken op WTC.nl.    
WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!