Op reis naar Lissabon: wat mag je niet vergeten?

Op reis naar Lissabon? Dan is het altijd prettig om wat hulpmiddelen mee te nemen! Wij hebben een selectie gemaakt van handige gadgets waarmee je reis naar Lissabon nét iets comfortabeler wordt. Deze gadgets zijn allemaal te verkrijgen op webshop Ditverzinjeniet.nl. Hier kun je terecht voor de leukste en meest praktische gadgets. Top toch?

Op reis naar Lissabon: wat mag je niet vergeten? 1

#1 XD Design Anti-diefstal rugzak

Een goede rugzak is essentieel tijdens een stedentrip. Je bent immers vaak meer in de stad zelf dan in het hotel te vinden. Voor het opbergen van je camera, portemonnee en andere waardevolle bezittingen is een goede maar bovenal veilige rugzak aanschaffen een slimme keus.

Wat deze rugzak zo veilig maakt is het feit dat de rits zich aan de rugzijde bevindt. Bovendien beschikt de rugzak over diverse verborgen opbergvakken. De rugzak is daarnaast snijbestendig, waardoor je nog veiliger je spullen vervoerd.

Op reis naar Lissabon: wat mag je niet vergeten? 2

#2 Bitten Eenhoorn Nekkussen

De vlucht naar Lissabon duurt plusminus 3 uur. Het is natuurlijk wel zo prettig als je tijdens deze 3 uur een zo comfortabel mogelijk kussen in je nek hebt. Met het Bitten Eenhoorn Nekkussen heb je naast een stuk comfort ook nog eens een grappig nekkussen te pakken. Het handige clipje aan het nekkussen zorgt ervoor dat je hem makkelijk aan je tas vervoerd.

Op reis naar Lissabon: wat mag je niet vergeten? 3

#3 Kikkerland Flexibele Tablethouder

Na een dag slenteren door de smalle straatjes van Lissabon is het tijd om weer lekker op te laden in je favoriete ho(s)tel. Met de Kikkerland Flexibele Tablethouder kijk jij nog even naar je favoriete serie in bed voordat je je opmaakt voor een nieuwe dag. Je clipt de tablethouder eenvoudig vast aan de bedrand. Ideaal, want je hoeft nu je tablet niet zelf meer vast te houden!

De Kikkerland Flexibele Tablethouder is ook ideaal om in je thuiskantoor te gebruiken trouwens. Je clipt hem namelijk ook eenvoudig vast aan je bureau!

Op reis naar Lissabon: wat mag je niet vergeten? 4

#4 XD Design Bopp Sport Waterfles

Lissabon wordt ook wel ‘de stad op de zeven heuvels’ genoemd. Dat is natuurlijk prachtig, maar dat betekent ook dat de wandeltochten door de stad behoorlijk pittig kunnen zijn. Een goede waterfles is tijdens je stedentrip naar Lissabon dan ook geen overbodige luxe. de XD Design Bopp Sport Waterfles is jouw beste vriend tijdens de stedentrip, want hierdoor kom je nooit meer zonder water te zitten. Een groot voordeel van deze waterfles is bovendien dat het over een lekvrije dop beschikt.

Op reis naar Lissabon: wat mag je niet vergeten? 5

#5 Fisura Kabelorganiser

Altijd maar die lastige kabels… je zult er ongetwijfeld ervaring mee hebben. Een oplader voor je telefoon, camera, oordopjes, SD-kaartjes.. tijdens je stedentrip krijg je er constant mee te maken. De Fisura Kabelorganiser helpt je gelukkig de kabels georganiseerd te houden. Met dit handige opbergtasje heb je nooit meer last van kabels die in elkaar zitten.

Op reis naar Lissabon

#6 WickedWedge Opblaasbare Chillstoel

Je vindt in Lissabon talloze parkjes waar je heerlijk kan ontspannen, en daarvoor is deze WickedWedge Opblaasbare Chillstoel perfect! De chillstoel is tevens te gebruiken op het strand, dus wanneer je een bezoek brengt aan het strand van Lissabon mag je hem absoluut niet vergeten. Je blaast de chillstoel makkelijk en snel op, en bovendien is de stoel gemaakt van waterafstotend materiaal.

Op reis naar Lissabon: wat mag je niet vergeten? 6

#7 Kikkerland Apotheker reisset

Last, but zeker not least is de Kikkerland Apotheker reisset. Met deze reisset neem je probleemloos je favoriete vloeistoffen mee in je handbagage. Naast het feit dat ze ontzettend praktisch in gebruik zijn zien ze er ook nog eens stijlvol uit. De Kikkerland Apotheker Reisset wordt bovendien geleverd met een spatel en een trechter waardoor je heel gemakkelijk je flesjes vult. Handig toch?