Bezienswaardigheden Lissabon

Lissabon staat vol van de bezienswaardigheden. Van overal ter wereld komen mensen naar Lissabon om de vele hoogtepunten die de stad rijk is te bekijken. Afhankelijk van de tijd die je te besteden in de stad is het verstandig om vooraf te bekijken wat je wilt zien en wat je eventueel wilt zien als je tijd over hebt. Wij willen je graag een aantal tips mee geven.

Een weekend naar Lissabon

Ga jij een weekend naar Lissabon? Dan heb je niet alle tijd van de wereld. Echter, het is absoluut mogelijk om een deel van de hotspots van Lissabon te zien. Aan te raden is in ieder geval om in de hop on hop off bus te stappen. Hiermee kan je uitstappen bij de hoogtepunten (zoals Rossio en Belem), en bepaal je zelf je dagindeling. Tickets voor de Hop on hop off bus zijn eenvoudig hier online te bestellen. Je hebt hiermee 24 uur toegang tot de hop on hop off bus. Ideaal!

De lisbon-card voor toegang tot vele bezienswaardigheden

Voor toeristen eigenlijk onmisbaar tijdens de stedentrip naar Lissabon is de Lisboa Card. De Lisboa Card is een kaart waarmee jij gratis toegang hebt tot 23 musea, je gratis met het openbaar vervoer mee reist en waarmee je voor bepaalde restaurants (goede) kortingen kan ontvangen. De Lisboa Card is te verkrijgen in de varianten voor 1, 2 of 3 dagen. Bestellen kan eenvoudig via deze link.